سومین دوره آموشی فرهنگی ویژه دانشجویان بین‌المللی

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۵ کد : ۲۵۶۵۲ اخبار روز اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۱۷۵
اداره کل دانشجویان بین‌المللی سازمان امور دانشجویان وزارت عتف در نظر دارد سومین دوره آموزشی فرهنگی ویژه دانشجویان بین‌المللی را در تیرماه ۱۴۰۳ برگزار نماید.
سومین دوره آموشی فرهنگی ویژه دانشجویان بین‌المللی

به گزارش مرکز امور دانشجویان بین الملل دانشگاه،  اداره کل دانشجویان بین‌المللی سازمان امور دانشجویان در نظر دارد سومین دوره آموزشی فرهنگی ویژه دانشجویان بین‌المللی را در تیرماه 1403 برگزار نماید. این دوره با هدف توانمندسازی دانشجویان بین‌المللی به عنوان سفیران فرهنگی و تعمیق، تحکیم و آشنایی بیشتر با مبانی اندیشه اسلامی از تاریخ 15 لغایت 20 تیرماه به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود. دانشجویان بین‌المللی بورسیه یا شهریه‌پردازی که در سال‌های گذشته در این دوره شرکت نکرده باشند می‌توانند جهت ثبت‌نام اقدام نمایند. لازم به ذکر است که تسلط به زبان فارسی برای شرکت در دوره ضروری است.

متقاضیان شرکت در این دوره فرصت دارند تا پایان وقت اداری روز دوشنبه 31 اردیبشهت 1403 با مراجعه به مرکز امور دانشجویان بین‌المللی دانشگاه علامه طباطبایی (آقای کاظم نسب و یا آقای برجی) و یا تماس با شماره تلفن‌های 48392634 و 48392637 ثبت‌نام نمایند.

با توجه به ارسال لیست نهایی به دانشگاه شهید بهشتی، انجام ثبت‌نام پس از مهلت اعلام شده امکان‌پذیر نیست.

نظر شما :