حضور مسئولین ارزیاب سازمان امور دانشجویان در مرکز امور دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علامه‌طباطبائی

۲۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۶ کد : ۲۴۵۵۰ اخبار روز
روز سه‌شنبه مورخ ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۲ مرکز امور دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علامه‌طباطبائی توسط اداره کل دانشجویان خارجی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورد ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز امور دانشجویان بین‌الملل دانشگاه، کارشناسان و مسئولین ارزیابی سازمان امور دانشجویان وزارت عتف به منظور بازدید و ارزیابی از ظرفیت‌های دانشگاه برای جذب دانشجوی بین‌المللی و بررسی عملکرد مرکز امور دانشجویان بین‌الملل در روز سه‌شنبه مورخ 17 بهمن ماه سال جاری در این مرکز حاضر شدند. در این برنامه که یک روز کامل به طول انجامید کارشناسان اعزامی، از ظرفیت‌ها و بخش‌های مختلف دانشگاه (از جمله؛ کتابخانه مرکزی، فضاهای تفریحی، فرهنگی، رستوران، خوابگاه، دانشکده‌ها و مراکز مختلف دانشگاه) بازدید کردند. علاوه بر بازدید میدانی انجام شده، جناب آقای دکتر زکی‌زاده و سرکار خانم یوسفوند طی جلسه‌ای با جناب آقای دکتر پریز رئیس پردیس خودگردان دانشگاه و جناب آقای یاری رئیس مرکز امور دانشجویان بین‌الملل دانشگاه به گفتگو و تبادل اطلاعات پرداختند. در این جلسه ضمن تشکر از نگاه مثبت سازمان امور دانشجویان به مرکز بین‌الملل دانشگاه علامه‌طباطبائی، در خصوص برخی مشکلات کنسولی و تاخیر در تحویل گذرنامه‌ها توسط اداره پلیس گذرنامه گفتگو و راهکارهای پیشنهادی ارائه شد.

ارزیابان اعزام شده از اداره کل امور دانشجویان بین‌الملل سازمان امور دانشجویان وزارت عتف، خاطر نشان کردند که در یک‌سال گذشته مرکز بین‌الملل دانشگاه علامه طباطبائی هم از نظر رشد کمی در جذب دانشجو و هم از نظر ارتقاء کیفی خدمات ارائه شده به دانشجویان، سرعت و دقت در کارها، نظم و انظباط اداری، پاسخگویی به سازمان، خدمات کنسولی، بیمه و غیره رشد قابل ملاحظه‌ای داشته‌اند. رئیس مرکز امور دانشجویان بین‌الملل ضمن قدردانی از نگاه مثبت سازمان نسبت به عملکرد این مرکز، یادآور شدند که اگر رشد و پیشرفتی در کارها بوجود آمده است، به لطف الهی، تلاش مجموعه همکاران، همراهی کارشناسان مربوطه سازمان امور دانشجویان، حمایت‌های دانشگاه، علی الخصوص حمایت‌های ویژه رئیس محترم دانشگاه بوده است. در ادامه مقرر شد با کمک اداره کل امور دانشجویان بین‌الملل سازمان امور دانشجویان، ارتباطات مرکز امور بین‌الملل دانشگاه در حوزه‌های پذیرش دانشجو، امور فرهنگی و غیره با سازمان‌ها و نهادهای موثر داخلی و خارجی افزایش یابد.

مرکز امور دانشجویان بین‌الملل دانشگاه با توجه به عملکرد خوب خود در یک‌سال اخیر، ضمن کسب سهمیه نمایشگاه بین‌المللی کشور پاکستان، به عنوان نامزد دریافت جایزه جشنواره ملی ثریا مورد ارزیابی قرار گرفت.