اردوی فرهنگی زیارتی مشهد مقدس ویژه دانشجویان بین‌الملل (طرح رضوان)

۰۲ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۹ کد : ۲۴۳۵۳ اخبار روز
معاونت بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اردوی فرهنگی زیارتی مشهد مقدس ویژه دانشجویان بین الملل (طرح رضوان) را برگزار می‌کند.
اردوی فرهنگی زیارتی مشهد مقدس ویژه دانشجویان بین‌الملل (طرح رضوان)

به گزارش مرکز امور دانشجویان بین‌الملل دانشگاه، اردوی فرهنگی زیارتی مشهد مقدس ویژه دانشجویان بین‌الملل (طرح رضوان) توسط معاونت محترم بورس و امور دانشجویان خارج، سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود. در این طرح که مختص دانشجویان بین‌المللی دانشگاه‌ها می‌باشد با در نظر گرفتن برخی اولویت‌ها به شرح ذیل برگزار خواهد شد. اولویت ثبت نام در اردوی مذکور مطابق اعلام سازمان امور دانشجویان به شرح ذیل است:

1. اولویت اول به دانشجویان بین‌المللی اختصاص دارد که تاکنون این سفر را مشرف نشده‌اند.

2. اولویت دوم با دانشجویان بورسیه جدید الورود است.

زمان تشرف برای برادران از 28 بهمن الی 3 اسفند و برای خواهران از 11 اسفند تا 17 اسفند ماه سال 1402 می‌باشد.

لذا آندسته از دانشجویان بین‌المللی که علاقمند شرکت در این طرح هستند (با رعایت اولویت‌های مذکور) بایستی حداکثر تا روز چهارشنبه مورخ 4 بهمن ماه 1402 به آقای برجی، کارشناس مرکز امور دانشجویان بین‌الملل مراجعه و ثبت‌نام کنند.

* ضمناً دانشجویان علاقمند برای ثبت‌نام، قبل از مراجعه به کارشناس مرکز، باید اطلاعات خود را شخصاً از طریق لینک زیر نیز ثبت نمایند.