جلسه کارکنان پردیس خودگردان دانشگاه در خصوص نمایشگاه جذب دانشجوی بین المللی پاکستان

۲۰ دی ۱۴۰۲ | ۱۷:۱۳ کد : ۲۴۲۳۶ اخبار روز
به گزارش مرکز امور دانشجویان بین‌الملل، جلسه کارکنان پردیس خودگردان دانشگاه (مرکز امور دانشجویان بین‌الملل و اداره خدمات آموزشی پردیس) در خصوص نمایشگاه جذب دانشجوی بین المللی پاکستان روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۲۰ برگزار شد.

به گزارش مرکز امور دانشجویان بین‌الملل، جلسه کارکنان پردیس خودگردان دانشگاه (مرکز امور دانشجویان بین‌الملل و اداره خدمات آموزشی پردیس) در خصوص نمایشگاه جذب دانشجوی بین المللی پاکستان در روز چهارشنبه مورخ 1402/10/20 برگزار شد. در این جلسه با عنایت به سهمیه تخصیص یافته به دانشگاه علامه طباطبائی توسط سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور شرکت در نمایشگاه جذب دانشجوی بین‌المللی آموزش عالی پاکستان، و با توجه به دستور ریاست محترم دانشگاه درخصوص تفویض مسئولیت برگزاری نمایشگاه مذکور به پردیس خودگردان دانشگاه، محورها و اهداف اصلی شرکت در نمایشگاه ترسیم و تقسیم کار مربوط به هر یک از افراد مشخص شد. در این راستا مقرر گردید هر یک از همکاران شاغل در پردیس خودگردان دانشگاه مطابق تقسیم کار و نقشه راه ترسیم شده، امور مربوط به برپایی نمایشگاه از جمله پیگیری و جمع‌آوری اطلاعات و داده‌های مورد نظر، دستاوردهای شاخص، ابزارها و تجهیزات لازم برای تجهیز غرفه دانشگاه را از معاونت‌ها و دانشکده‌های مختلف دانشگاه پیگیری نمایند. در نهایت جناب آقای دکتر پریز رئیس محترم پردیس دانشگاه از زحمات همکاران بخش‌های آموزش و مرکز امور دانشجویان بین‌الملل دانشگاه تقدیر و تشکر کرد.