کسب سهمیه شرکت در نمایشگاه جذب دانشجوی بین‌المللی آموزش عالی کشور پاکستان

۱۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۵ کد : ۲۴۱۸۰ اخبار روز
دانشگاه علامه طباطبائی در بین ۲۰ دانشگاه منتخب برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی جذب دانشجوی خارجی آموزش عالی کشور پاکستان قرار گرفت.
کسب سهمیه شرکت در نمایشگاه جذب دانشجوی بین‌المللی آموزش عالی کشور پاکستان

به گزارش مرکز امور دانشجویان بین‌الملل دانشگاه، دانشگاه علامه طباطبائی در بین 20 دانشگاه منتخب برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی جذب دانشجوی خارجی آموزش عالی کشور پاکستان قرار گرفت. در این مجوز که توسط معاونت محترم بورس و امور دانشجویان بین‌المللی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری صادر شده، قید شده است که: "بدلیل جایگاه و ظرفیت آن دانشگاه و عملکرد خوب دانشگاه تحت مدیریت حضرتعالی (ریاست محترم دانشگاه) در نمایشگاه جذب دانشجویان بین‌الملل در اسفند 1401 در دانشگاه تربیت مدرس، آن دانشگاه به عنوان دانشگاه منتخب برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی جذب دانشجوی خارجی آموزش عالی پاکستان انتخاب می‌شود."

مرکز امور دانشجویان بین‌الملل دانشگاه، این توفیق را به رئیس محترم دانشگاه و خانواده بزرگ دانشگاه علامه طباطبائی تبریک عرض می‌کند.