اطلاعیه شماره ۲ در خصوص بیمه دانشجویان بین‌الملل

۰۹ دی ۱۴۰۲ | ۱۶:۲۶ کد : ۲۴۰۹۶ اخبار روز اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۵۸۱
مرکز امور دانشجویان بین‌الملل، اطلاعیه شماره ۲ در خصوص بیمه دانشجویان بین‌الملل دانشگاه را صادر کرد.
اطلاعیه شماره ۲ در خصوص بیمه دانشجویان بین‌الملل

پیرو اطلاعیه مرکز امور دانشجویان بین‌الملل در خصوص راه‌اندازی بیمه خدمات درمانی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه، به اطلاع کلیه دانشجویان بین‌الملل دانشگاه می‌رساند؛

خواهشمند است حداکثر تا روز چهارشنبه مورخ 1402/10/13 مدارک ذیل را به کارشناس بیمه مرکز، جناب آقای برجی تحویل دهید.

1. فایل اسکن مدارک مربوطه به؛ "صفحه اول گذرنامه" "عکس 3 در 4"  "تصویر صفحه اقامت" بطور جداگانه

* اسکن هر کدام از مدارک ذکر شده، بایستی زیر 100 کیلوبایت و با فرمت jpg باشد

2. پرینت (فیزیک) مدارک ذکر شده در بند شماره 1 نیز باید همزمان تحویل داده شود.

* لازم به توضیح است آن دسته از دانشجویانی که قصد بیمه همسر و فرزندان خود را دارند نیز بایستی برای هر عضو خانواده مدارک مذکور را تهیه و تحویل دهند.

دانشجویان گرامی پس از آماده کردن مدارک ذکر شده، به صورت حضوری به مرکز امور دانشجویان بین‌الملل مراجعه و مدارک را تحویل کارشناس بیمه مرکز امور دانشجویان بین‌الملل دهند.

نظر شما :