جلسات همفکری دوره‌ای با دانشجویان بین‌الملل دانشگاه در مرکز امور دانشجویان بین‌الملل

۰۹ دی ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۹ کد : ۲۴۰۹۵ اخبار روز
ایده همفکری با دانشجویان بین‌الملل دانشگاه در مرکز امور دانشجویان بین‌الملل آغاز شده و به صورت دوره‌ای اجرا می‌شود.

به گزراش مرکز امور دانشجویان بین‌الملل دانشگاه، ایده همفکری با دانشجویان بین‌الملل دانشگاه در این مرکز آغاز شده و به صورت دوره‌ای اجرا می‌شود. در این جلسات که دانشجویانی از ملیت‌های مختلف و همکاران مرکز حضور دارند به بررسی مسائل و مشکلات دانشجویان پرداخته می‌شود. در این جلسات فضای دوستانه‌ای ایجاد می‌گردد تا دانشجویان بین‌الملل دانشگاه بدون دغدغه و با اطمینان خاطر سخنان خود را بیان کرده و مطالبات خود را مطرح کنند. همچنین مرکز امور دانشجویان بین‌الملل به طور فعال درگیر در حل مسائل و مشکلات مطرح شده در این جلسات می‌باشد. بدلیل استقبال قابل توجه دانشجویان از این جلسات، منجر شده است تا بطور فعال این جلسات دنبال شده و نمایندگانی از ملیت‌های مختلف برای حضور دائم در این نشست‌ها انتخاب شود. اخبار دیگری از این جلسات به صورت دوره‌ای اطلاع رسانی‌خواهد شد.