فعال شدن بیمه خدمات درمانی دانشجویان بین الملل دانشگاه علامه طباطبائی

۰۶ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۵ کد : ۲۴۰۶۴ اطلاعیه ها
به گزارش مرکز امور دانشجویان بین‌الملل، پس از پیگیری‌های متعدد انجام شده فرایند اجرای قانون بیمه خدمات درمانی دانشجویان بین الملل دانشگاه آغاز شده است.
فعال شدن بیمه خدمات درمانی دانشجویان بین الملل دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش مرکز امور دانشجویان بین الملل، پس از پیگیری‌های متعدد انجام شده فرایند اجرای قانون بیمه خدمات درمانی دانشجویان بین الملل دانشگاه آغاز شده است. در این خصوص برخی نکات مهم به شرح ذیل قابل توجه می‌باشد:

1. کلیه دانشجویان بین الملل دانشگاه ملزم به ثبت نام در بیمه خدمات درمانی می‌باشند.

2. هزینه بیمه درمانی، به ازای هر یک نفر سالیانه (در سال تحصیلی 1403-1402) "27/000/000" ریال می‌باشد.

3. دانشجویان به محض اعلام مرکز امور دانشجویان بین‌الملل موظف به پرداخت حق بیمه خود به حساب دانشگاه (متعاقباً اعلام خواهد شد) می‌باشند.

4. دانشجویان بورسیه وزارت عتف از پرداخت هزینه بیمه درمانی معاف هستند.

5. آندسته از دانشجویان متاهلی که تمایل به ثبت بیمه درمانی برای همسر و فرزندان خود می‌باشند باید حداکثر تا روز دوشنبه مورخ 1402/10/11 به کارشناس بیمه مرکز امور دانشجویان بین الملل، جناب آقای برجی مراجعه و اطلاعات خانواده خود را ثبت نمایند.