انعقاد قرارداد با موسسه جذب دانشجو بین الملل

۰۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۸ کد : ۲۲۲۲۸ اخبار روز
تعداد بازدید:۵۴۰
به همت مرکز امور دانشجویان بین الملل دانشگاه، دومین قرارداد پذیرش دانشجوی بین‌المللی، فی‌مابین دانشگاه علامه طباطبائی و موسسه پذیرش دانشجوی راهیان دانش نیکو بسته شد.
انعقاد قرارداد با موسسه جذب دانشجو بین الملل

در راستای تحقق اسناد بالادستی نظام جمهوری اسلامی ایران و سیاست‌های ابلاغی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین در راستای عملیاتی کردن برنامه راهبردی دانشگاه در حوزه بین‌المللی سازی آموزش و توسعه دیپلماسی علمی-فرهنگی دانشگاه از طریق جذب حداکثری دانشجویان خارجی خصوصاً از کشورهای همسایه، بنا به دستور ریاست محترم دانشگاه و همت مرکز امور دانشجویان بین الملل، قرارداد جذب دانشجوی خارجی با موسسه راهیان دانش نیکو منعقد گردید. این قرارداد که به مدت یکسال بین دانشگاه علامه طباطبائی و آن موسسه منعقد گردیده است فضای مناسبی را برای افزایش پذیرش دانشجویان خارجی در اختیار دانشگاه قرار خواهد داد.

نظر شما :