دومین دوره آموزشی فرهنگی ویژه دانشجویان بین الملل

۲۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۷ کد : ۲۲۱۵۳ اخبار روز
اداره کل دانشجویان بین الملل سازمان امور دانشجویان در نظر دارد دومین دوره آموزشی فرهنگی ویژه دانشجویان بین الملل را به میزبانی دانشگاه علم و صنعت در دهه اخر تیر ماه سال جاری (۱۴۰۲) برگزار نماید.
دومین دوره آموزشی فرهنگی ویژه دانشجویان بین الملل

به گزارش مرکز امور دانشجویان بین الملل دانشگاه علامه طباطبائی، اداره کل دانشجویان بین الملل سازمان امور دانشجویان در نظر دارد دومین دوره آموزشی فرهنگی ویژه دانشجویان بین الملل را به میزبانی دانشگاه علم و صنعت در دهه اخر تیر ماه سال جاری (1402) برگزار نماید. این دوره آموزشی فرهنگی با هدف توامندسازی دانشجویان بین المللی به عنوان سفیران فرهنگی و تعمیق، تحکیم و آشنایی بیشتر با مبانی اندیشه اسلامی برگزار خواهد شد. دانشجویان بین الملل علاقمند به شرکت در این دوره می‌توانند اسامی خود را مطابق فایل Excel ذیل به ایمیل مرکز امور دانشجویان بین الملل دانشگاه به آدرس admissions@atu.ac.ir ارسال نمایند. لطفا در صحت و تکمیل اطلاعات دقت شود. به اطلاعات ناقص و نادرست به هیچ‌وجه ترتیب اثر داده نخواهد شد.

* دانشجویان گرامی جهت تسریع در فرایند کار می توانند اطلاعات خود را به صورت گروهی ارسال کنند.

فایل ثبت و ارسال اطلاعات برای دانشجویان علاقمند به شرکت در دوره آموزشی فرهنگی

عاطفه صمیمی ۰۶ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۴
می خواهم دراین برنامه اشتراک کنم
احمد امید میثم ۰۶ تیر ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۴
انتظار میرود تدویر چنین برنامه‌ها در راستای تعمیق دانش و گسترس ارتباطات بیشتر از پیش ممد و موثر واقع گردد.