اولین جشنواره بازی‌های بومی محلی دانشجویان بین الملل در ایران

۲۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۷ کد : ۲۲۱۵۲ اخبار روز
اولین جشنواره بازی‌های بومی محلی دانشجویان بین الملل در ایران با هدف بازی‌های بومی محلی کشور جمهوری اسلامی ایران و همچنین نمایش بازی‌ها و مشترکات فرهنگی سایر ملل در دانشگاه ارومیه از تاریخ ۲۷ الی ۳۰ شهریور ماه سال ۱۴۰۲ برگزار می‌گردد.
اولین جشنواره بازی‌های بومی محلی دانشجویان بین الملل در ایران

به گزارش مرکز امور دانشجویان بین الملل دانشگاه علامه طباطبائی؛ با توجه به اعلام فراخوان دانشگاه ارومیه  اولین جشنواره بازی‌های بومی محلی دانشجویان بین الملل در ایران با هدف بازی‌های بومی محلی کشور جمهوری اسلامی ایران و همچنین نمایش بازی‌ها و مشترکات فرهنگی سایر ملل از تاریخ 27 الی 30 شهریور ماه سال جاری (1402) برگزار می‌شود. این جشنواره به میزبانی دانشگاه ارومیه در سه بخش رقابتی (چوب کشی، دال پلان، هفت سنگ مهارتی، چوب بازی، الختر) - رقابتی نمایشی (به پیشنهاد دانشگاه‌ها و بر اساس ملیت‌ها با تعداد دانشجوی بیشتر) و نمایشی (به پیشنهاد دانشگاه‌ها برای ملیت‌ها با تعداد دانشجوی اندک) در دو گروه دختران و پسران برگزار می‌گردد. دانشجویان بین الملل علاقمند به شرکت در این جشنواره جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می‌توانند به مدیریت محترم تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه مراجعه و اقدام نمایند. مهلت ثبت نام تا 10 تیر ماه سال 1402 می‌باشد.

کلید واژه ها: مرکز امور دانشجویان بین الملل دانشگاه علامه طباطبائی